Căutare MDM

Buletin

Întrebare: Ce sunt scafandrii?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34697 prin manual-mecanic
Întrebare: Ce sunt scafandrii? Publicat de manual-mecanica
:aha: Salut prieteni, am un Hyundai Accent din 2002 și se pare că motorul face un zgomot când se încălzește (nu se supraîncălzește). Compar acel zgomot cu cel pe care îl făceau trenurile cu aburi. Am consultat un mecanic și mi-a spus că zgomotul dispare când se înlocuiesc „supapele cu cupă” ale motorului, dar nu am nicio idee ce sunt acestea și aș vrea să știu denumirea lor tehnică.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34717 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Întrebare, Ce sunt scafandrii?
Omule, scafandrii sunt supapele sau tacheții. Sunt amplasați deasupra supapelor, în cameră. Îți recomand să verifici mai întâi uleiul și de cât timp și câți kilometri a parcurs de când l-ai schimbat. Trebuie să măsori presiunea uleiului de motor, care ar trebui să fie peste 20 psi. Când este cald, ce tip de ulei folosești?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34768 prin manual-mecanic
Mulțumesc, prietene, pentru răspuns. Reține că nu mă gândesc la ulei, dar este recomandat de un mecanic. Din moment ce îl menționezi, cred că o să mă uit în manual să mă asigur că este cel recomandat de producător. Și în legătură cu scafandrii, mulțumesc și eu... mi-ai lămurit o întrebare importantă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34798 prin manual-mecanic
Hei, știi denumirea tehnică pentru "scafandri"?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34801 prin manual-mecanic
Problema ta e dificilă din punct de vedere financiar, deoarece scufundătoarele Nissan costă în jur de 500 de dolari. Am verificat câteva și am văzut că orificiul de alimentare era acoperit de calcar. Cel mai bine ar fi să le demontezi și să le cureți. Ar fi ceva de încercat. Mult succes dacă funcționează bine. Uneori durează să ajuți clientul.