Căutare MDM

Buletin

Megane 1.6 16V K4M

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34674 prin manual-mecanic
Megane 1.6 16V K4M Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am o problemă cu Megane-ul meu. Când e reglat, are puține rateuri, ca un scurtcircuit la una dintre bobine. Știe cineva o modalitate de a testa bobinele una câte una? Mi-au spus să le deconectez una câte una, dar cum defectul e minim, nu cred că schimbarea se va observa la deconectare. Sper un răspuns. Mulțumesc. :rău: .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34726 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Megane 1.6 16V K4M
Prietene, în secțiunea de probleme mecanice cunoscute, scrie dezvoltarea completă pentru motorul Renault K4M. Acolo este procedura completă. Verifică-o, e lungă de explicat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34812 prin manual-mecanic
Ok prietene, mulțumesc, am văzut deja, metode foarte bune. B)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34853 prin manual-mecanic
Bună ziua, pentru a testa dacă defectul este la o bobină va trebui să deconectezi de la mașina bobina de reglare 1 sau 4 (oricare), dacă mașina se oprește, atunci ai ars o bobină din cealaltă pereche, adică este arsă bobina 2 sau 3, Ok??? (cumpără una și testează), dacă mașina a scăzut doar puțin turația fă la fel, dar deconectează bobina 2 sau 3 de la mașina de reglare, dacă mașina se oprește ai ars o bobină de la 1 sau 4 dacă mașina nu se oprește problema ta nu este la bobina, eventual o aspirație de aer, etc, etc...