Căutare MDM

Buletin

SCURTĂ DEZVOLTARE ÎNTR-O PRELUARE MUSSO SPORT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34611 prin manual-mecanic
SCURTĂ DEZVOLTARE A UNUI PICK-UP MUSSO SPORT Publicat de manual-mecanica
Problema mea este că treapta a cincea este diferită cu doar 200 de rotații față de a patra, deci raportul de transmisie este foarte scurt și consumă multă energie. Aș vrea să știu dacă pinionul treptei a cincea poate fi înlocuit cu unul de la un alt MUSSO care are o treaptă de viteză mai lungă. Dacă da, care MUSSO îl are? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34620 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: RAZĂ SCURTĂ LA UN PICK-UP MUSSO SPORT
dacă se poate se poate, dar trebuie să faci niște calcule pentru a obține diametrul de pas și de atac, pentru a putea calcula diametrul și numărul de dinți, nu e deloc ușor, dar nu cred că vine așa din fabrică, poate mai e o problemă, când îl conduci pe autostradă și treci de la a patra la a cincea și îl accelerezi în a cincea simți că vehiculul mărește turațiile dar viteza e aceeași?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34639 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: RAZĂ SCURTĂ LA UN PICK-UP MUSSO SPORT
Ambreiajul nu patinează. Problema este că raportul de transmisie al treptelor a patra și a cincea este foarte similar. Motorul scade doar cu 200 rpm. Cred că raportul de transmisie al celei de-a cincea este mai mare la Musso standard, dar nu sunt sigur. Dacă da, aș vrea să știu dacă îl pot schimba așa cum este sau dacă trebuie făcut altceva. Cu cele mai bune gânduri. Mulțumesc.