Căutare MDM

Buletin

Motorul este lipsit de putere pe pante

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #34592 prin manual-mecanic
Motorul este fără putere pe pante Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor! Încerc să înțeleg de ce Seat-ul meu Ibiza Stella 1.4 nu are putere în rampă. Îmi spun că problema ar putea fi un carburator murdar, lucru de care mă îndoiesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #34594 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Motor fără putere pe pante
Ei bine, dacă îi lipsește puterea și nu există nicio defecțiune mecanică evidentă, trebuie să crezi că este vorba de un rateu, fie din cauza lipsei de aer în amestec, fie din cauza lipsei de combustibil. Trebuie să încerci să excluzi diversele posibile erori, începând cu filtrul de aer și mergând invers: un filtru de combustibil murdar sau înfundat care restricționează fluxul de combustibil atunci când ai cea mai mare nevoie de el, pe rampe sau la depășiri. Dacă aceste două lucruri sunt în regulă, ar trebui să iei în considerare un carburator murdar, duze înfundate și/sau un rezervor de combustibil murdar. Este vorba de o verificare generală de curățare și, dacă tot ești la asta, o reverificare a bujiilor. Este foarte probabil ca, dacă faci tot ce este indicat, să fi rezolvat deja problema. Dacă nu s-a rezolvat încă, atunci nu scrie nimic altceva și vom continua mai departe.

Cu cele mai bune gânduri, Rafael

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #34604 prin manual-mecanic
Salut Lone Rider,
am nevoie de niște informații, de exemplu, cât fum simți când ajungi la pantă, dacă simți miros de cauciuc ars, dacă ai transmisia automată sau manuală. În orice caz, verifică reglajul ambreiajului dacă este manual și/sau uzura discului. Mult succes,
Miguel.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #34624 prin manual-mecanic
Servilimit are dreptate, există o lipsă de date, deoarece este probabil să aveți probleme de la ambreiaj până la suprasolicitare. Mai întâi, scoateți o bujie și verificați culoarea și starea acesteia pentru a exclude uleiul și alte lucruri de genul acesta. Măsurați compresia pentru a exclude o defecțiune a motorului și a putea afla unde se duce. Ar putea fi vorba de supape nereglate și ar putea fi doar asta sau o configurație proastă.