Căutare MDM

Buletin

ajutor passat 2004

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34590 prin manual-mecanic
Ajutor Passat 2004 Publicat de manual-mecanica
Salut, cazul este că Passat-ul a dat o defecțiune la pompă-injector, injectorul a fost schimbat și acum se pare că cilindrul în cauză nu are compresie, nu știu dacă nu au montat corect injectorul sau ce se întâmplă, pare o perforație a pistonului, adevărul este că suflă mult prin capacul de ulei dar felul în care lucrează acești artiști mă face să cred că nu au schimbat inelele O și garniturile, nici șuruburile, iar compresia este trecută prin injector până la capacul culbutorului, iar acum diagnosticul dă cilindrul n3 ce părere aveți? ar putea fi injectorul, mașina înainte de a merge la atelier vibra doar la turație mică, apoi la turație mare a fost bine și acum nu mai funcționează.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34626 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor Passat 2004
Prietene, ne lipsesc informații. Este o cisternă de benzină? Este o cisternă diesel? Ce motor are? Dacă este un Camonrail, te rugăm să ne spui mai multe detalii ca să te putem îndruma.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.