Căutare MDM

Buletin

Ordinea de aprindere a unui Ford Fiesta 1.3 Endura spaniol

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #34465 prin manual-mecanic
Bună seara tuturor. Am o întrebare legată de ordinea de aprindere a Fordului meu Fiesta. Este vorba de Endura spaniol din 1996, 1.3 litri. Poate cineva să-mi spună cu siguranță ordinea corectă? Mulțumesc foarte mult. Cu cele mai bune gânduri, Jorge Nolli (Renollito)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #34482 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ordinea de aprindere a unui Ford Fiesta 1.3 Endura spaniol
Salut Jorge, pot confirma că ordinea de aprindere a lui Endura-e este 1-3-4-2, iar ordinea supapelor este, de la 1 la 4: esc-adm esc-adm adm-esc adm-esc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 1 lună #51551 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ordinea de aprindere a unui Ford Fiesta 1.3 Endura spaniol
Îmi pare rău, am unul dintre aceleași vehicule, dar singurul lucru care se schimbă este că anul este 1997 și ordinea de aprindere va fi aceeași.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 1 lună #51552 prin manual-mecanic
Mă scuzați, aș dori să știu ordinea de aprindere a mașinii mele. Este un Ford Fiesta 1.3 Endura, dar din '97. Vă mulțumesc anticipat.