Căutare MDM

Buletin

Capota Peugeot 307 cc

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34419 prin manual-mecanic
Capotă Peugeot 307 cc Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor:

Se pare că am plecat recent într-o excursie și la sosire am demontat micul meu leu (așa îi spun eu lol) totul a fost perfect, până în momentul în care l-am pus la loc pentru că acoperișul se ridică, cele două brațe ies și ele, dar acoperișul rămâne la loc prin intermediul tralecto-ului, iar întrebarea mea este dacă știți cum să îl reparați și să nu cheltuiți cei 350 de euro pe care mi-i cer să o fac.

Există și niște defecțiuni la ABS și ESP, dar conform celor spuse acolo trebuie să-l duc acasă să-l conecteze la PC, nu?

Ei bine, dacă m-ați putea ajuta, v-aș aprecia.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34443 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Capota Peugeot 307 cc
Orice atelier te poate scana pentru a găsi defectul. În ceea ce privește plafonul, ceea ce se face de obicei, și înainte de a-l duce la dealer, este activarea manuală a sistemului, folosind o unealtă care se află în portbagaj și se pune pe o cheie imbus care se află acolo. Se ridică și se coboară, apoi se ridică din nou, și testezi cu butoanele să vezi ce se întâmplă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34451 prin manual-mecanic
Salut Kikemec, am încercat deja sistemul portabil. Nu eram în orașul meu când a apărut problema și nu a funcționat. Întrebarea mea a fost dacă știi cum să-l repari fără să-l duci la un service?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34477 prin manual-mecanic
Acesta este un senzor de poziție a tavanului și, fără PC, cine știe care, din moment ce are mai multe

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34507 prin manual-mecanic
Ai dreptate, Patinete, e greu de stabilit, din moment ce ar trebui să le verifici pe toate.