Căutare MDM

Buletin

transmisie automată chevrolet blazer tahoe

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #3425 prin manual-mecanic
Transmisie automată Chevrolet Blazer Tahoe Publicat de manual-mecanica
Mă puteți ajuta și îmi puteți spune cum se schimbă uleiul și filtrul la o transmisie automată Chevrolet Blazer-Tahoe din 1993? Sau aveți un manual pentru aceasta? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #3428 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Transmisie automată Chevrolet Blazer Tahoe
Trebuie să scoți carterul din cutie și când îl scoți ar trebui să găsești filtrul de ulei, câți kilometri are mașina și ce defect provoacă? Recuperează uleiul dacă nu este ars pentru că ține minte că uleiul nou are mai multe proprietăți de curățare și dacă îl schimbi pe tot poate crea uneori unele probleme dacă cutia a parcurs destul de mulți kilometri. - Cu stimă, Alf

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #3440 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Transmisie automată Chevrolet Blazer Tahoe
Bună ziua, mulțumesc pentru răspuns și sfat. Mi s-a spus că trebuie demontat carterul. Am vrut să confirm. Am un atelier mecanic și de injecție, nu mă ocup de transmisii automate, dar problema aparține unui prieten. Camionul are 130.000 de mile și când este în transmisie directă, începe brusc să patineze și nu mai cuplează cutia de viteze. Nu trece de 90 de km. I-au spus că s-ar putea să fie filtrul înfundat, așa că m-a rugat să-l schimb. O să păstrez uleiul așa cum mi-ai spus. Mulțumesc încă o dată.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #3446 prin manual-mecanic
Verifică și cablul de overdrive, uneori se lasă în urmă și pot cauza și aceste probleme, filtrul este dreptunghiular dacă nu mă înșel, nu știu dacă vrei să fii atent, tatăl meu turna mereu o cană mică de cafea plină cu lichid de frână în cutia de viteze pentru a slăbi garniturile corpului supapelor, acum nu știu dacă vrei să o faci. - Salut Alfredo, dacă nu scoți joja și simți miros de ulei, dacă miroase a ars, înseamnă că discurile cutiei de viteze sunt deja uzate.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #3514 prin manual-mecanic
SALUT PRIETENE:
ÎNTÂI VREAU SĂ-ȚI SPUN CĂ ATUNCI CÂND FILTRUL DE ULEI AL CUTIEI DE VITEZE ESTE ÎNFUNDAT, SCOATE UN ZGOMOT CÂND CONDUCI ȘI TE PLĂCEȘTI FĂRĂ VITEZĂ PENTRU CĂ NU AI FLUX DE ULEI. TE SFATUIEZ SĂ VERIFICI MIROSUL ULEIULUI ȘI CULOAREA. DACĂ ESTE PUȚINOS SAU ÎNCHIS LA CULOARE, AI PROBLEME CU DISCURILE.
DAR ATENȚIE, DACĂ ULEIUL ESTE BUN, POATE AVEA O ALTĂ PROBLEMĂ. NU ȘTIU DESPRE CUTIA DE VITEZE A BLAZERULUI, DAR ÎMI IMAGINEZ CĂ ESTE ELECTRONICĂ ȘI DACĂ ESTE, POATE AVEA O PROBLEMĂ CU UNUL SEMNAL, DE EXEMPLU, (TPS), SUPAPA FLUTURE A ACCELERATORULUI MOTORULUI. LA FEL ȘI AI POATE AVEA O PROBLEMĂ CU MODULATORUL DE VID AL REGULATORULUI DE PUTERNICĂ.