Căutare MDM

Buletin

Verificați motorul Subaru Legacy 97

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34176 prin manual-mecanic
Verificare motor Subaru Legacy 97 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Subaru Legacy din '97 cu cutie automată, după ce conduc cam 20 sau 30 de minute, se aprinde martorul de verificare a motorului, rămâne aprins o vreme și apoi se stinge. Problema este că atunci când se oprește scanerul nu detectează unde este defecțiunea. Aș vrea să mă ajutați și să-mi spuneți unde ar putea fi defecțiunea. Mecanicul meu îmi spune că ar putea fi senzorul de oxigen, dar tot nu este sigur. Mulțumesc pentru opinii.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34259 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Verificare motor Subaru Legacy 97
Omule, ce spui e dificil. Orice scaner are acces la freeze frame, care îngheață datele de la ultimul DTC (turații, temperatură, senzor O2, volum de aer, viteză etc.), mai ales că e automat. Poate ar trebui să-l duci la alt scaner...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34511 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Verificare motor Subaru Legacy 97
Mulțumesc pentru răspuns, prietene. L-am dus la un alt scaner și a afișat senzorul de detonație și senzorul de oxigen. Le-am schimbat și problema s-a rezolvat. Mulțumesc!!