Căutare MDM

Buletin

Problemă cu cutia de viteze la un VW Polo 1.9 SD

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3412 prin manual-mecanic
Am probleme cu cutia de viteze a lui Polo 1.9 și am nevoie de lista de piese pentru că nu o pot demonta. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3413 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema SUZUKI JIMNY
VĂ ROG, AM NEVOIE DE AJUTOR CU CULORILE FIRURILOR COMUTATORULUI PRINCIPAL AL GEAMULUI, NU ȘTIU UNDE SUNT CONECTATE. MULȚUMESC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3417 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cutie de viteze VW Polo 1.9 SD
Nu știu dacă te interesează deja manualul respectiv, dar eu am manualul original de studiu individual pentru cutia de viteze Polo Sedan 1.8 din 2005. Nu sunt sigur că este aceeași cutie de viteze, dar trebuie să fie foarte asemănătoare. Dacă ai nevoie de ea, te rog să confirmi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3426 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cutie de viteze VW Polo 1.9 SD
Da, dacă mi l-ați putea trimite, v-aș fi recunoscător.
Adresa mea de e-mail este
O îmbrățișare, Manuel.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13775 prin manual-mecanic
Dacă totuși ai nevoie de manual, spune-mi ce tip de motor (cu litere BAH, APK, AKL, ALM) este detaliat pe plăcuța de înmatriculare a mașinii, iar pe cutie există și niște litere (DPL) care indică tipul de cutie, ca să văd cum te pot ajuta.