Căutare MDM

Buletin

Ajutor cu Ford Ka deținut..!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34107 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Ajutor cu Ford Ka deținut..!!!
Bobinele pot fi scoase și duse la un electrician ca să cu un banc de testare din Cehia să o facă aici în Chile cel puțin, acum motorul Rocam are multe probleme de temperatură dar nimic din afara acestei lumi, verificați masa cum vă spun colegii mei și cel mai important este să verificați problema cu martorul luminos de supraîncălzire pentru că dacă căldura a fost foarte puternică va trebui să vă asigurați că chiulasa nu a suferit daune, puteți face asta deschizând capacul unde turnați uleiul și uitându-vă la culoarea acestuia. mult succes verificați asta pentru că dacă nu faceți asta vehiculul se va încălzi mereu și nu va funcționa niciodată bine.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34112 prin manual-mecanic
Salut Kikemec, KA-ul meu s-a supraîncălzit grav și nu s-a aprins niciodată martorul. De fapt, a avut mai multe, și am aflat doar pentru că iese fum în fața parbrizului, dar martorul nu se aprinde niciodată. Cred că o să instalez un indicator de temperatură pentru că probabil supapa aia n-a funcționat niciodată. O prietenă de-a mea are un KA și îmi spune că atunci când temperatura începe să crească, martorul începe să clipească și rămâne aprins doar când este deja supraîncălzită. Am schimbat inelul O de la supapa aia și deja s-a oprit din supraîncălzit și din scurs lichid de răcire. Are doar defectul pe care îl descriu aici, deși nu l-am folosit prea mult pentru că nu știu dacă s-ar putea deteriora ceva din cauza acestei defecțiuni. Ai dreptate. Teama mea este că chiulasa este deteriorată, dar soția mea îmi spune că a verificat uleiul și are culoarea normală. Dar astăzi o să arunc o privire scoțând capacul, așa cum ai menționat. Idee bună. De asemenea, îmi verific bobinele la magazinele de electricitate de aici, dar astăzi este Ziua Muncii aici în Venezuela și totul este închis, așa că va fi mâine. Mulțumesc tuturor. Vă voi anunța când verific tot ce îmi spuneți!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34123 prin manual-mecanic
Uite, nu toate mașinile astea leagă uleiul, dar din tot ce am citit, eu îndoaie camera, indiferent dacă primesc sau nu ulei când reîncălzesc camera, îți sugerez să o cobori și să o periezi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35882 prin manual-mecanic
Salut tuturor! Datorită sugestiilor voastre, am reușit să-mi repar Ka-ul. Într-adevăr, înainte să merg la service, am demontat bobina singur, folosind doar patru șuruburi Phillips. Am constatat că avea 6 sau 7 crăpături pe toată carcasa, în direcții diferite. Am cumpărat una și am instalat-o. Era perfectă, deci nu mai este posedată, hehe. Prietene, trebuie să verific ce-mi spui, deoarece după asta, curge ulei prin garnitura camerei. Deci presupun că fie garnitura este arsă, fie camera este îndoită, fie ambele. Mulțumesc tuturor pentru ajutor!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35951 prin manual-mecanic
Cum ți-am spus, acesta este un semn al unei bobine defecte; scurgerile de înaltă tensiune fac ca markerii să sară.