Salut prieteni, am o problemă curioasă cu vehiculul soției mele. Avem un Ford KA din 2007 cu motor Zetec Ro Cam de 1,6 litri cu 8 supape, 105.000 km. Cred că acest model cu acel motor, același ca Fiesta Power, a ajuns doar în Venezuela, dar nu sunt sigur. Problema este că acum o săptămână conduceam în mijlocul unei furtuni foarte puternice și motorul a început să rateze, ca și cum cureaua de distribuție s-ar fi udat. Știți, o defecțiune tipică, cum ar fi o bujie care nu funcționează. Când am ajuns la destinație, mi-am dat seama că nu era asta, ci că motorul se supraîncălzea, până în punctul în care capacul rezervorului de apă s-a crăpat, iar întregul motor era pătat în roșu de la lichidul de răcire. Martorul luminos de supraîncălzire de pe bord nu s-a aprins niciodată. Am verificat și am văzut că avea scurgeri de lichid de răcire prin supapa de control al temperaturii. Ce e amuzant e că mașina pare posedată acum, pentru că atunci când merg la ralanti și accelerez apăsând repede accelerația (cum un copil accelerează la semafor ca să se întreacă cu o altă mașină), motorul se defectează exact ca în cazul unei defecțiuni tipice a unei bujii defecte, iar acul minutelor de pe ceas, da, ceasul de pe bord, începe să avanseze rapid în timp ce motorul se defectează...!!! Nu glumesc, e absolut adevărat... Odată ce opresc accelerarea, motorul revine la ralanti și ceasul funcționează normal. Defecțiunea apare și la volan, intermitent, văd cum acul ceasului avansează câteva minute în timp ce apare defecțiunea... odată ce motorul nu mai are rateuri, ceasul nu mai avansează. Îmi spun că, din cauza supraîncălzirii, poate un fir de la ceas face un scurtcircuit și provoacă defectarea motorului, dar nu știu dacă e posibil. Mi-au spus și că s-ar putea să se fi spart o bujie și nu funcționează corect, dar nu am putut scoate bujiile pentru că habar n-am cum să scot firele, întrucât par a fi prinse de niște tuburi care acoperă bujia și nu vreau să trag de ele, în caz că le stric. Știu că acest ceas are o mică lumină roșie care indică ceva legat de un senzor de motor care îl dezactivează dacă cheia electronică nu este introdusă în comutator. Nu știu dacă are legătură cu acel senzor de motor și de aceea se defectează, dar prieteni, nu știu ce să fac cu Ka-ul pentru a remedia problema. Mulțumesc oricui mă poate ajuta.