Căutare MDM

Buletin

Ambreiajul prea tare pentru Toyota Corolla din 2007

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34067 prin manual-mecanic
Ambreiaj prea tare la Toyota Corolla din 2007 Publicat de manual-mecanica
Mă poate ajuta cineva cu această problemă minoră? Am înlocuit întregul ambreiaj (placă, disc, guler) la Toyota Corolla (Venezuela) din 2007 acum 4 luni, iar acum pedala de ambreiaj este rigidă. Apreciez ajutorul dumneavoastră în rezolvarea acestei probleme. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34094 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ambreiaj prea tare la Toyota Corolla 2007
În primul rând, ambreiajul este hidraulic sau mecanic, adică are cablu sau pompă?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34096 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ambreiaj prea tare la Toyota Corolla 2007
Salut prietene, menționezi că ai schimbat kitul de ambreiaj complet (disc, placă, guler) nu menționezi dacă este hidraulic, mecanic sau cu whip, și ar trebui să menționezi de ce l-ai schimbat, dacă era deja dur înainte de a-l schimba sau l-ai schimbat pentru că nu au mai intrat angrenajele și dacă l-ai schimbat și era dur sau moale, sau dacă l-ai pus și era moale și cu utilizarea s-a întărit. și de cât timp îl ai instalat, dar dacă este cu whip, din experiența mea acel sistem se întărește în timp cu utilizarea, din cauza uzurii interne a garniturii unde funcționează se uzează.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34098 prin manual-mecanic
este hidraulic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34099 prin manual-mecanic
Salut, ambreiajul este hidraulic. L-am înlocuit pentru că nu se cuplau treptele de viteză, mai ales prima și marșarierul.
La început a fost lin, dar acum pedala e greoaie.