Căutare MDM

Buletin

Pistoanele 1 și 3 nu funcționează, motor 3.2 Isuzu Rodeo95

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #37311 prin manual-mecanic
Ai un pinion rupt la lanțul de supape, deschide capacul supapelor și uită-te la pinion (pe unde trece unul dintre lanțuri). Are un capac de plastic deasupra pinionului care se rupe și trebuie să înlocuiești pinionul respectiv.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #37318 prin manual-mecanic
BUNĂ, EI BINE, DACĂ PRIMESC UN VEHICUL ÎN ACEASTĂ STARE, PRIMUL LUCRU PE CARE ÎL FAC ESTE SĂ VERIFIC ELEMENTELE DE BAZĂ 1. SISTEMUL DE APRINDERE: EXISTĂ PUTERNE PRIN CABLUL DE ÎNALTĂ PRESIUNE LA FIECARE CILINDRU ÎN CAUZĂ? 2. SISTEMUL DE ALIMENTARE: EXISTĂ PRESIUNE A COMBUSTIBILULUI ÎN RAIL? 3. SISTEMUL DE CONTROL AL MOTORULUI SAU GRUPUL DE PULSOARE: EXISTĂ UN IMPULSUS ÎN INJECTOARELE RESPECTATE SAU INJECTOARELE SUNT CELE CARE NU FUNCȚIONEAZĂ? 4. ȘI ÎN FINAL, AȘ VERIFICA SISTEMUL MECANIC AL MOTORULUI: CU UN TESTER DE COMPRESIE AȘ MĂSURA COMPRESIA ÎN FIECARE CILINDRU AFECTAT... ȘI DACĂ EXISTĂ O PROBLEMĂ, CE TIP DE INTERVENȚIE AI FĂCUT LA MOTOR SAU ESTE O PROBLEMĂ SPONTANĂ? SPUNE-MI... MULȚUMESC

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 săptămâni #42535 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Derby 2001 accelerează
Mă puteți ajuta? Am un Derby și accelerează. Am schimbat deja IAC-ul, dar uneori rămâne accelerat când se mișcă. Am pus scanerul și nu mă lasă să intru. Mă puteți ajuta?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 săptămână #42753 prin manual-mecanic
Dacă faci toate testele recomandate și defectul persistă, schimbă elevatoarele hidraulice. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 săptămână #42817 prin manual-mecanic
Verificați senzorul de oxigen