Căutare MDM

Buletin

Pistoanele 1 și 3 nu funcționează, motor 3.2 Isuzu Rodeo95

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #33900 prin manual-mecanic
Mă puteți ajuta cu un motor Isuzu Rodeo de 3.2, pistoanele 1 și 3 nu funcționează. Am verificat deja distribuția și continuă să se defecteze.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #33904 prin manual-mecanic
Ai verificat compresia cilindrului?
Ai verificat dacă există scântei la bujii și dacă semnalul ajunge la injectoare?
Dacă ai făcut toate acestea, ai schimbat bujiile și ai testat bobinele, ar putea fi o problemă la supape, la garnitura chiulasei

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #33909 prin manual-mecanic
Salut Haros? Ai făcut vreo lucrare la chiulasă; (scaune rectificate la supape? Sunt de acord cu joni07, primul lucru sunt elementele mecanice ale motorului, dacă este o compresie bună... +/- 125-140 psi sau mai mult, continuă cu sistemul de aprindere... (bobina și modulul integral când se defectează anulează toți cilindrii) apoi dacă este bun verifică circuitele injectoarelor, verifică semnalul din injectoare cu o lampă de testare a injectoarelor, dacă există una, verifică injectoarele... dar este neobișnuit ca două să se defecteze în același timp... bineînțeles vreau să clarific că este un vehicul Chevrolet, este mai bine să folosești strategia de diagnosticare și să urmezi pașii acesteia, o găsești în manualul de service...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #33914 prin manual-mecanic
Mulțumesc, am verificat deja scânteia și injectoarele. Tot ce-mi trebuie este compresia cilindrului. Am schimbat bobinele și e tot la fel.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #33937 prin manual-mecanic
Cum spun colegii mei, ar trebui să verificați compresia cilindrilor. Dacă este foarte mică sau inexistentă, veți avea două opțiuni: segmenți sau supape. Pentru a afla care dintre acești doi factori este, faceți un test simplu: puneți puțin ulei în camera de ardere și măsurați din nou compresia. Dacă crește considerabil, este o problemă a segmenților. Dacă rămâne la fel, atunci este o problemă a supapelor, fie că este vorba de reglare, îndoire sau așezare proastă. În orice caz, ar trebui să încercați întotdeauna să o reglați mai întâi. Mult succes.