Căutare MDM

Buletin

Problemă cu rezervorul de benzină pentru Hyundai Elantra 2000

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3385 prin manual-mecanic
Salut, de aproximativ o lună am probleme cu Hyundai Elantra mea din 2000. Durează mult să umplu rezervorul de benzină. Încep să-l umplu și iese benzină ca și cum ar fi un rezervor plin. Trebuie să aștept în medie 5 minute pentru ca benzina să scadă sau să se ajusteze pentru a continua și dacă apăs accelerația pentru a continua, se îneacă și iese benzină. Nu observ niciun fel de scurgere sau miros de benzină și nici vreun fel de smucitură sau pierdere de viteză. Mi-e teamă că va veni momentul și nu voi mai putea umplu rezervorul. Ce ar putea fi?:(

Vă mulțumesc pentru ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3404 prin manual-mecanic
Ar trebui să verificați tubul de umplere al rezervorului. Există un tub de suprapresiune, posibil să fie înfundat sau să existe ceva înăuntru care împiedică curgerea corectă a benzinei. Verificați-l când nivelul este scăzut, astfel încât să evitați pierderea prea multă benzină atunci când îl demontați.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3414 prin manual-mecanic
Mulțumesc enorm pentru ajutor. L-am dus la service miercuri dimineață și recipientul și una dintre pompele de scurgere sunt deteriorate. Mulțumesc pentru tot și mult succes.

Danessairis ;)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3415 prin manual-mecanic
Mulțumesc enorm pentru ajutor. L-am dus la service miercuri dimineață și recipientul și una dintre pompele de scurgere sunt deteriorate. Mulțumesc pentru tot și mult succes.

Danessairis ;)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3430 prin manual-mecanic
Cere piesele de schimb vechi pentru că mie mi se pare cam ciudată chestia cu canistra, pentru siguranța ta, cere-le ca să fii sigur ce au schimbat.