Căutare MDM

Buletin

injector common rail

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #33800 prin manual-mecanic
Injector common rail Publicat de manual-mecanica
O întrebare generală:
Am demontat un injector common rail (Terracan). Partea mecanică a vârfului era împărțită în mai multe bucăți, dar când l-am reasamblat, injectorul nu a mai funcționat. Știe cineva dacă este întotdeauna necesar să calibrați aceste tipuri de injectoare cu un tester după ce le reasamblați, din moment ce nu a mai funcționat. Ulterior, trebuie să-l duc la un banc de testare să văd ce se întâmplă acum. Dar uitându-mă la interior, piesele mecanice nu par complicate dacă nu pierzi ordinea.
Aș vrea să știu dacă există o procedură fără a fi nevoie să le testezi pe un banc de testare???

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #33996 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: injector common rail
Probabil ai montat ceva greșit, ca să fii sigur că funcționează corect desigur trebuie să îl testezi, aceste injectoare suferă de probleme de retur, dar acul se lipește și de vârf din cauza combustibilului murdar, cu grijă se pot face aceste reparații, ceea ce se întâmplă este că are multe piese mici sau unele le pierzi din cauza cât de mici sunt și ai grijă și cum îl demontezi ca să nu pui ceva în alt mod.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.