Căutare MDM

Buletin

CUM SE INSTALEAZĂ O BRICHETĂ ÎNTR-O MAȘINĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3378 prin manual-mecanic
Salut, nimic de la antge, nu sunt mecanic, dar sunt meșter la toate, știu că ar trebui să fie ușor, mi-am cumpărat un Ford Fiesta din '94 ca să pot lucra și trebuie să conectez o brichetă la el, da, nu râdeți, nu are!! și trebuie să instalez o brichetă ca să conectez GPS-ul ca să pot merge la muncă!! Există un link sau cineva care poate să-mi dea niște instrucțiuni, o să rezolv, mulțumesc!!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3380 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: CUM SE INSTALĂ O BRICHETĂ ÎNTR-O MAȘINĂ
Caută cutia de siguranțe, care este de obicei situată sub volan. Alege o locație pentru siguranțe care este izolată (de obicei există o reprezentare pe capacul siguranțelor brichetei în formă de trabuc aprins) și care are alimentare de la cheia de contact (poți verifica acest lucru cu o lampă de testare de 3 amperi vândută în magazinele de piese de schimb sau cu un bec auto de rezervă de 5w.
Trebuie să conectezi un cablu de la această siguranță la locația brichetei și să conectezi carcasa brichetei la masă.
Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.