Căutare MDM

Buletin

ajutor cu manualul

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #33587 prin manual-mecanic
Ajutor cu manualul Publicat de manual-mecanica
Vă rog, dacă cineva mă poate ajuta cu un manual de service (mecanic și electric) pentru un Renault Lutecia (Clio III) din 2007 cu motor K4M. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #33605 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: ajutor cu manualul
Uite, am niște programe despre care pot obține informații. Spune-mi ce tip de motor ai și de ce date ai nevoie și le voi căuta pentru tine.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #33615 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: ajutor cu manualul
În primul rând, mulțumesc. Problema mea este că am cumpărat această mașină și nu are manual. Ce știu este că este un Renault Lutecia (am căutat și mi-au spus că e similar cu Clio II sau III), japoneză, cu motor K4M. Are 60.000 km. Vreau să o duc la service, ceea ce ar trebui să fie la kilometrajul respectiv. Am și o problemă cu airbag-ul (se aprinde martorul luminos). Pentru asta, ai nevoie de schemele electrice sau ceva de genul ăsta, asta mi-a spus mecanicul. Ei bine, să vedem dacă poți găsi ceva. Mulțumesc.
Cu stimă,

Richard.