Căutare MDM

Buletin

PROBLEME ELECTRICE CORSA 2002 HATCH BACK

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #33752 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEME ELECTRICE CU CORSA HATCH BACK DIN 2002
Opelurile au adesea probleme cu alternatorul. Verifică, probabil că asta e problema.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35216 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEME ELECTRICE CU CORSA HATCH BACK DIN 2002
BUNĂ DIEGO.
UITE, AM AVUT ACEEAȘI PROBLEMĂ. AM DUS-O LA DOI ELECTRICIENI ȘI UNUL DINTRE EI A SPUS CĂ ESTE O VASE VERIFICA O PLACĂ DE PE BORD ȘI CĂ REPARAȚIA ESTE FOARTE DELICATĂ, SAU ÎN ALT CAZ, MODULUL DE BORD VA FI ÎNLOCUIT. CEILALȚI ELECTRICIENI MI-AU SPUS CĂ ESTE NECESAR SĂ VERIFICĂ ÎNTREGUL SISTEM ELECTRIC ȘI CĂ VA DUREA APROXIMATIV 2 ORE, IAR DUPĂ ACEASTA, VA AVEA UN RĂSPUNS, UN SCURT CIRCUIT, O AVANĂ A ALTERNATORULUI, BATERIE, ETC. AȘA CĂ M-AM PROPUS SARCINA DE A VERIFICA SINGUR MODULUL DE BORD ȘI MI-AM REALIZAT CĂ NU FOS AMPLIFICAT ȘI FIXAT CORECT, AȘA CĂ L-AM REPARAT CORECT ȘI ÎL AM DE MAI BINE 3 LUNI ȘI NU S-A MAI OPRIT CÂND CONDUC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.