Căutare MDM

Buletin

NU DEPĂȘEȘTE 4000 RPM DISCOVERY 93

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33534 prin manual-mecanic
NU DEPĂȘEȘTE 4000 RPM DISCOVERY 93 Publicat de manual-mecanica
Îți spun că problema mea cu Land Rover-ul meu Discovery din 1993 este că atunci când accelerez până la 4.000 RPM, încetinește și e imposibil să trec peste 4.000 RPM; simt că frânează. Poate cineva să-mi spună ce ar putea fi?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33734 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: DISCOVERY 93 NU DEPĂȘEȘTE 4000 RPM
Se pare că, dacă este vorba de injecție controlată electronic, este posibil să fie nevoie să întrerupă alimentarea cu combustibil aproximativ după ce depășește 4000 rpm. Îți recomand să conduci vehiculul mai moderat și să nu mergi cu viteză mare, deoarece mașina menționată nu este proiectată să funcționeze la viteze mari, acesta fiind un lucru normal, deși cel mai corect este să consulți manualul producătorului pentru a ști la ce turații se întrerupe alimentarea cu combustibil, pentru a ști dacă o face în intervalul corect sau nu.
Sper că te ajută acest lucru

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #33758 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: DISCOVERY 93 NU DEPĂȘEȘTE 4000 RPM
Ce se întâmplă este că în distribuitor există o intrare pentru avansul automat, acesta nu are aspirație pentru a mișca avansul, problema este în acea parte? Acest furtun care vine de la intrarea aerului (debitmetru) ar trebui să aibă mai multă aspirație, pentru că este foarte slab.