Căutare MDM

Buletin

Schimbați motorul lui 318TDS cu cel al unui 325TDS

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33514 prin manual-mecanic
Bună ziua, sunt nou aici și, în primul rând, aș dori să salut pe toți cei din această comunitate.
Întrebarea mea este dacă cineva a schimbat motorul de la un 318 TDS la un 325 TDS sau dacă cineva știe ceva despre asta. Mă refer la aprobări, documentație etc. Dacă cineva ar putea oferi informații, aș fi foarte recunoscător. Mulțumesc anticipat, totuși. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33575 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Schimbarea motorului de la 318TDS la 325TDS
Poți găsi manualele BMW pe site. Nu cred că vorbești despre omologare în Spania. Nu știu cum se gestionează în străinătate...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33593 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Schimbarea motorului de la 318TDS la 325TDS
Mulțumesc pentru răspuns, dar ceea ce am nevoie cu adevărat este să știu cerințele privind documentația, astfel încât modelul meu 318 TDS să poată trece ITP-ul cu un motor 325 TDS și ca totul să fie omologat aici, în Spania. Am citit pe unele forumuri că depinde de procentul de creștere a puterii; dacă nu depășește 30%, lucruri de genul acesta. Încă o dată, mulțumesc și cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33599 prin manual-mecanic
Bună ziua
, nu știu dacă ești familiarizat cu asta, dar poți vizita forumul BMWFAQ și cred că cineva a făcut ceva similar sau ar putea să-ți ofere niște idei.
Cu stimă.