Căutare MDM

Buletin

Schimbați motorul lui 318TDS cu cel al unui 325TDS

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33514 prin manual-mecanic
Salut, sunt nou aici și, în primul rând,
aș dori să salut pe toți cei din această comunitate. Întrebarea mea este dacă cineva a schimbat motorul de la un 318 tds cu unul de la un 325 tds sau dacă cineva știe ceva despre asta, în special în ceea ce privește omologarea, documentația etc. Aș fi foarte recunoscător dacă cineva mi-ar putea oferi informații. Mulțumesc anticipat. Cu respect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33575 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: schimbarea motorului de la un 318tds cu unul de la un 325tds
Poți găsi manualele BMW pe site-ul lor. În ceea ce privește omologarea, nu cred că te referi la omologarea din Spania; nu știu cum funcționează în alte părți...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33593 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: schimbarea motorului de la un 318tds cu unul de la un 325tds
Mulțumesc pentru răspuns, dar ceea ce trebuie neapărat să știu sunt actele necesare pentru a-mi trece ITV-ul (ITP-ul spaniol) cu motorul de 325 tds și a omologa totul aici, în Spania. Am citit pe unele forumuri că depinde de creșterea procentuală a puterii, dacă nu depășește 30% și lucruri de genul acesta. Încă o dată, mulțumesc și cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33599 prin manual-mecanic
Salut,
nu știu dacă ești familiarizat cu asta, dar poți verifica forumul BMWFAQ; cred că cineva de acolo a făcut ceva similar sau poate îți poate oferi niște idei.
Noroc.