Căutare MDM

Buletin

DIFERENȚIAL SPATE TOYOTA

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33486 prin manual-mecanic
DIFERENȚIAL SPATE TOYOTA Publicat de manual-mecanica
SALUT COLEGII, AM O PROBLEMĂ CU UN DIFERENȚIAL SPATE TOYOTA, ARE UN ZUMĂIT, AM SCHIMBAT RULMENȚII DIN INTERIOR, DAR NU ȘTIU CUM ESTE PROCESUL DE REGLARE, AS APRECIA DACĂ ȘTIȚI CUM SE FACE, SAU UN VIDEO SAU UN MANUAL... AS APRECIA COLABORAREA VOASTRĂ.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33489 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: DIFERENȚIAL SPATE TOYOTA
Hei prietene, diferențialul este cu piulițe pe laterale sau cu șaibe. Ei bine, dacă are piuliță, ar trebui să folosești un comparator cu cadran pentru a-l regla. Marchează coroana în patru părți, asamblate anterior cu pinionul de acționare. Pune instrumentul în aceeași carcasă a diferențialului și cronometrează-l în cele patru puncte. Măsurătoarea variază de la 10 la 18 sutimi de milimetru între aceste măsurători. Ai grijă, nu va marca niciodată aceeași măsurătoare pe toate marcajele, de aceea este de la 10 la 18. Coroana nu este dreaptă, are fluctuații. Dacă este cu șaibe, te pot ajuta totuși...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.