Căutare MDM

Buletin

consumul de petrol

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #33478 prin manual-mecanic
Consum de ulei Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, întrebarea mea este următoarea: Am un Renault Clio, an 2000, faza unu, are motor 1.4 energy. Am reconstruit motorul, am pus un arbore cotit standard, am montat cămăși de cilindru, pistoane, segmenți, carcase și o pompă de ulei. Totul este nou. Problema este că mașina consumă aproximativ un litru de ulei la fiecare două sute de km și nu observ niciun fel de fum de la țeava de eșapament sau pierderi de putere. Este ceva în neregulă cu asta, din moment ce acest consum de ulei nu este deloc normal? Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #33482 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: consumul de ulei
Prietene, ca să fii mai sigur, fă un test de compresie. Poate avea niște scurgeri care nu sunt vizibile cu ochiul liber. Spălă complet motorul și verifică-l bine.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #33497 prin manual-mecanic
Dacă motorul e reglat, pur și simplu încearcă-l. Mi s-a întâmplat același lucru și cu un autobuz și după vreo trei luni pur și simplu nu mai consuma. Nu știu de ce, dar a fost doar noroc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #33502 prin manual-mecanic
Fă un test, scoate bujiile și vezi dacă sunt ude cu ulei, chiar dacă este doar puțin. Stabilește despre ce cilindru este vorba. Dacă sunt toate uscate, problema ar putea fi uleiul; dacă sunt ude, ar putea exista o scurgere internă în cameră.