Căutare MDM

Buletin

curea de distribuție

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33465 prin manual-mecanic
curea de distribuție Publicat de manual-mecanica
Salut oameni buni, sunt nou pe aici și am nevoie de ajutor cu schimbarea curelei de distribuție. Am un Seat Inca, la fel ca Volkswagen Caddy, este un diesel 1.9 și este un model din 2000.
Dacă există manuale sau de unde să le descarc, aș aprecia pentru că nu le-am găsit aici sau nu le-am căutat.
Ei bine, vă mulțumesc foarte mult. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33472 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: curea de distribuție
Prietene, îți recomand să-l duci la un loc specializat... Pentru că dacă nu se potrivește cum trebuie, în cel mai bun caz, ar fi expirat și ar trebui să-l dai jos din nou și să-l reglezi, iar în cel mai rău caz, ar putea să sară un dinte și să deterioreze niște valve și tub și tot ce urmează... În orice caz, mult succes și salutări...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33495 prin manual-mecanic
În primul rând, bine ai venit la MDM. Dacă o vei schimba pentru întreținere, nu ai nevoie de manuale. Fă-ți singur marcajele pe curea și pe fulii ca să eviți problemele. Dacă e din cauza unei tăieturi, mă voi uita în date să văd dacă e acolo și voi posta fotografia.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33506 prin manual-mecanic
Prietene, cred că întrebarea este să mă ajuți, nu să-mi recomanzi un mecanic.
Oricum, mulțumesc, nu sunt genul care își asumă riscuri, de aceea întreb.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33507 prin manual-mecanic
Mulțumesc Kike, sper că mă poți ajuta. Știu că trebuie să fiu atent cu pompa ca să nu se dezechilibreze.
Sper că îmi poți da o idee despre cum sunt marcate scripeții. Mulțumesc foarte mult.