Căutare MDM

Buletin

Verificați aprinderea

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33456 prin manual-mecanic
Verificați aprinderea Publicat de manual-mecanica
Recent a apărut punctul de control de pe placa mea de control din 2004. Am dus-o la o scanare și a afișat o eroare care spune: „Circuitul supapei de control al sistemului de emisii evaporative de combustibil” și am căutat pe internet unde pot găsi o astfel de supapă, dar până acum nu am găsit nimic. Poate cineva să-mi spună ce cauzează defectul sau defecțiunea de pe placa mea de control? Sau unde pot localiza respectiva supapă? Aș aprecia foarte mult. O zi bună tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33493 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Verificarea aprinderii
În general, se referă la un conector electric care este amplasat în canistră, descărcați manualul Renault Clio, două motoare K4M, este același motor ca și cel platina.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33525 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Verificarea aprinderii
Mulțumesc foarte mult, KIKEMEC. Am deja manualul, dar chiar nu-l găsesc. Nu știu la ce pagină este. Îmi imaginez că este la secțiunea motor sau electronică motor. Voi continua să caut oricum, dar cu informațiile pe care mi le-ați oferit, îmi va fi mai ușor. Sunt cu adevărat recunoscător. Vă mulțumesc încă o dată. O zi bună tuturor. B)