Căutare MDM

Buletin

lumină de marșarier

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3344 prin manual-mecanic
lumină de marșarier Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Pointer din 2007. L-am dus la reprezentanță pentru service și după câteva zile a început să se defecteze. Alarma se activa, dar nu se auzea nimic când deschideam ușile. Am rezolvat asta curățând conectorii releului. Am testat totul și a funcționat bine. Acum, lumina marșarierului nu funcționează și a funcționat bine. Ar putea fi defect vreun releu? Dacă cineva mă poate ajuta, ce ar trebui să fac? Am verificat deja siguranțele și becurile sunt în regulă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3345 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: lumină de marșarier
Verificați comutatorul de pe schimbătorul de viteze sau de pe maneta schimbătorului de viteze. Este posibil să se fi deconectat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3369 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc pentru atenție, dar vă rog să-mi scuzați ignoranța cu privire la locul unde se află angrenajul, deoarece nu am găsit nimic pe manetă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3376 prin manual-mecanic
cutia de viteze sau verificați siguranțele din cutia de viteze. Trebuie să aibă un comutator cu niște fire care merg la lumina marșarier. Dacă nu, verificați un conector care ar trebui să fie pe partea șoferului, pe partea unde vă sprijiniți picioarele. Sunt fire care merg la stopurile spate. Verificați dacă există curent la firul care merge la stopurile spate.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3574 prin manual-mecanic
Ar putea fi un cablu care se freacă de tabla metalică.