Căutare MDM

Buletin

Sunet de motor, Sună ca un motor (DIESEL)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33413 prin manual-mecanic
Sunet de motor, sună ca un motor diesel Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Suzuki Sidekick din 1997. L-am trimis la reparat, sau mai degrabă, la înlocuirea kitului de lanț. Mecanicul mi-a spus apoi că arborii de ridicare erau uzați și topiți. Trebuie să știu ce a cauzat acest lucru și dacă există o soluție. NOTĂ: Atât kitul de lanț, cât și arborii de ridicare scot acum un sunet; sună ca un motor diesel. Ce îmi puteți spune? :supărat:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33488 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Sunet motor, Sună ca un motor diesel
În ceea ce privește arborii cu came, verifică martorul luminos de ulei cu o folie de plastic verde. În acest fel vei ști dacă arborii cu came sunt uzați. Dacă măsurătoarea este mai mare de 0,058, sunt defecți. Ai schimbat întinzătoarele hidraulice și ghidajele lanțului? Ai întrebări despre Suzuki? Te voi ajuta. Lucrez cu această marcă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33499 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Sunet motor, Sună ca un motor diesel
Freddy Daza, numele tău îmi sună cunoscut, hahaha, lucrezi la Derco în Coquimbo sau nu?