Căutare MDM

Buletin

OPEL KADETT GSI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33407 prin manual-mecanic
OPEL KADETT GSI Publicat de manual-mecanica
Salutări... Sunt mândrul proprietar al unui Opel Kadett GSI din '89. Am decis să-l repar treptat singur, folosindu-mi propriile resurse. Deși am descărcat „Manualul de atelier” pentru vehiculul meu de pe această pagină, acesta nu mi-a risipit celelalte îndoieli pe care le aveam. În primul rând: deși becurile sunt în regulă, lumina de marșarier și lumina de ceață spate nu funcționează. Cred că ar putea fi o problemă cu siguranța, dar nu înțeleg schema electrică. În al doilea rând: vreau să înlocuiesc plăcuțele de frână față, dar nu le pot scoate. Vă mulțumesc tuturor foarte mult pentru ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33416 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: OPEL KADETT GSI

ToniA a scris: Salutări... Sunt mândra proprietară a unui Opel Kadett GSI din '89. Am decis să-l repar încetul cu încetul singură, folosind propriile resurse. Deși am descărcat „Manualul de atelier” pentru vehiculul meu de pe această pagină, nu mi-a risipit celelalte îndoieli pe care le aveam. În primul rând: deși becurile sunt în regulă, lumina marșarierului și lumina de ceață spate nu funcționează. Cred că ar putea fi o problemă cu siguranța, dar nu înțeleg schema electrică. În al doilea rând: vreau să schimb plăcuțele de frână față, dar nu le pot scoate. Vă mulțumesc tuturor foarte mult pentru ajutor.

Lumina de marșarier ar putea fi siguranța sau comutatorul situat în cutia de viteze. Capacul care acoperă cutia de siguranțe are de obicei efectele fiecărei siguranțe desenate pe el, așa că trebuie să le interpretați.
Cât despre tampoane, e simplu dar are detaliile lui, așa că dacă nu le poți scoate, înseamnă că nu ai experiență. Cred că ar trebui să apelezi la un profesionist sau la un prieten priceput pentru asta, astfel încât economisind câțiva pesos să nu provoci un accident cu consecințe pentru tine și o terță persoană.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44600 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica subiectul OPEL KADETT GSI
Salut, numele meu este Luis. Ei bine, nu știu dacă te va ajuta asta
cu frânele, dacă sunt față. Mai întâi ar trebui să scufunzi pistonul etrierelor.
Apoi scoți garnitura, este din sârmă de oțel
. Apoi, în spate are dopuri de cauciuc pe care le scoți. Și înăuntru sunt șuruburile care sunt hexagonale sau cu cheie Allen.
Nu aș putea să-ți spun măsura, dar este între 5 și 8 mm.
Apoi, șlefuiește puțin discul și noile plăcuțe.
Pune-le în poziția lor corespunzătoare. Închide etrierul,
ajustează șuruburile și închide garnitura.
Repetă același lucru și la cealaltă roată. „Important” odată ce ai pus
anvelopele, apasă în mod repetat frâna pentru a
pistonul

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44603 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica subiectul OPEL KADETT GSI
Bună ToniA, felicitări pentru mașina ta, cât de puține au mai rămas!! Poți conta și pe mine, am un Calibra din '92, am avut și un Kadett SV, și Corsita GT NV-ul meu... Cu asta vreau doar să spun că le cunosc destul de bine, avarii, foarte puține!! Ei bine, frânele ți-au fost deja mai mult sau mai puțin explicate, ca să fie mai ușor să scoți plăcuțele, în etrier este un orificiu pentru a pune o șurubelniță mare și a o folosi ca pârghie pentru a mișca cilindrul înapoi apăsând plăcuța, cât despre marșarier, cutia de viteze are comutatorul MA, verifică-l, și proiectoarele de ceață, ar putea fi comanda acestora care are ani de zile, în orice caz, nu exclude verificarea cablajului spate în caz că există un fir gol din cauza unei lovituri în timpul parcării, etc. restul, așa cum ți-au spus colegii mei. Salutări!!