Căutare MDM

Buletin

POMPĂ HIDRAULICĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33338 prin manual-mecanic
POMPĂ HIDRAULICĂ Publicat de manual-mecanica
:( Salut membri ai forumului, am o problemă cu pompa hidraulică de la Accent GLS-ul meu. Am înlocuit rulmentul pentru că făcea mult zgomot, iar acum pompa nu mai are suficientă presiune. Direcția este foarte rigidă. Mă poate ajuta cineva să-mi dau seama ce ar putea fi? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33347 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: POMPĂ HIDRAULICĂ
Ai asamblat placa de măturare invers și în loc să genereze presiune este neutră?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33356 prin manual-mecanic
Salut Charly. O să-ți povestesc despre Laqueta. Cred că îmi spui că se asamblează într-un singur mod, pentru că are o matriță. Restul se asamblează în orice direcție. Nu are laterale. De aceea îmi atrage atenția.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni - Acum 13 ani și 4 luni #33361 prin manual-mecanic
Nu știu dacă vorbim despre același lucru. Mă refer la discul care conține plăcile de evacuare. Cele pe care le-am demontat în general sunt placa sau volanta, care poate fi inversată și nu apasă. De aceea ideea este că nu sunt prea multe de analizat ulterior.
Doar că plăcile de evacuare nu funcționează liber în interiorul discului și nu trag uleiul în circuit.
Ultima editare: acum 13 ani și 4 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33381 prin manual-mecanic
Salut Charly, da, vorbim despre aceeași placă, dar am mai făcut un test și am dus motorul la 7500 rpm într-o curbă și când am decelerat direcția a început să funcționeze din nou, adevărul este că sunt nedumerit, cu excepția cazului în care supapa pe care o are la ieșirea din pompă s-a blocat și când primește presiune s-a desprins, este foarte posibil. De acum înainte îți mulțumesc foarte mult pentru colaborare, prietene, la fel vom rămâne în contact pentru alte întrebări, o îmbrățișare.