Căutare MDM

Buletin

POMPĂ HIDRAULICĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33338 prin manual-mecanic
Pompă hidraulică Publicat de manual-mecanica
:( Salut tuturor de pe forum, am o problemă cu pompa de servodirecție de la Accent GLS-ul meu. Am înlocuit rulmentul pentru că făcea mult zgomot, iar acum pompa nu mai are suficientă presiune, iar direcția este extrem de rigidă. Poate cineva să mă ajute? Trebuie să știu care ar putea fi problema. Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33347 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema POMPĂ HIDRAULICĂ
Nu ai asamblat placa de circuit cu circuite integrate invers, deci în loc să genereze presiune este în poziție neutră?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33356 prin manual-mecanic
Salut Charly. O să-ți povestesc despre faianța despre care vorbești; are o singură modalitate de asamblare pentru că are o matriță. Restul poate fi asamblat oricum dorești; nu are laterale, motiv pentru care îmi atrage atenția

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni - Acum 13 ani și 8 luni #33361 prin manual-mecanic
Nu sunt sigur dacă vorbim despre același lucru. Mă refer la discul care conține plăcuțele ștergătoarelor. În general, la cele pe care le-am demontat, placa sau volanta se poate inversa și nu apasă pe nimic. De aceea întreb. După aceea, nu prea mai sunt multe de analizat,
decât dacă plăcuțele ștergătoarelor nu se mișcă liber în interiorul discului și nu atrag uleiul în circuit.
Ultima editare: acum 13 ani și 8 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33381 prin manual-mecanic
Salut Charly, da, vorbim despre aceeași placă de circuit, dar am făcut un alt test și am dus motorul la 7500 rpm într-o curbă, iar când am decelerat, direcția a început să funcționeze din nou. Sunt foarte nedumerit, cu excepția cazului în care supapa de la ieșirea din pompă s-a blocat și s-a slăbit când a primit presiune, ceea ce este foarte posibil. Apreciez foarte mult ajutorul tău, prietene. Te vom contacta pentru orice alte întrebări. Noroc!