Căutare MDM

Buletin

o mare problemă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33292 prin manual-mecanic
problemă mare Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, mă scuzați, am o camionetă Nissan Z24 4x4 din 1985. Problema este că face un zgomot pe partea dreaptă când pun dubla. Am demontat-o și totul a fost bine. Așa că am demontat și cealaltă parte și erau niște încuietori și piese în spate. Problema este că nu știu care parte este corectă. Nu găsesc fotografii sau scheme despre cum funcționează piesele. Dacă cineva m-ar putea ajuta, aș aprecia foarte mult. Mulțumesc și sper că ați înțeles.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33295 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: problemă mare
Ai poze cu capătul punții motoare unde este problema? Asta ca să pot vedea dacă ai decuploare automate sau manuale și să te pot ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33616 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: problemă mare
Bună Johnolivera, mulțumesc pentru răspuns. Apreciez foarte mult. Rețineți că încuietorile sunt automate. Nu mă pricep prea bine la mecanică. Pot face fotografii și le pot încărca. :râde: