Căutare MDM

Buletin

Motor Chevrolet Epica DHC cu 6 cilindri

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33355 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Motor Chevrolet Epica DHC cu 6 cilindri
Bună, poate te pot ajuta cu asta. Spune-mi în ce an este Chevrolet-ul tău și, de asemenea, poți să-mi dai numărul VIN al vehiculului? În ceea ce privește manualul, este postat online și ai nevoie de un nume de utilizator și o parolă. Dacă ai nevoie de ceva anume, te pot ajuta cu asta. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33364 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Motor Chevrolet Epica DHC cu 6 cilindri
Bună ziua, mulțumesc, mașina este din 2007, nu știu care este VIN-ul? Ar putea fi numărul de serie al caroseriei KL1VM54L67B053917, NUMĂRUL DE ÎNMATRICULARE AE565BM, MOTOR 301519911014LG210181. CHIAR TREBUIE SĂ ȘTIU DACĂ, CU DIFERITE DEFECTE, MAȘINA TREBUIE SĂ ÎNLOCUIEȘCĂ MOTORUL. UNII ÎMI SPUN CĂ TREBUIE SCHIMBATE GARNITURILE, ȘI SUPAPELE SE FRECĂ, CHIAR ȘI SENZORII DE OXIGEN. CE PĂRERE AVEȚI DESPRE ASTA? ȘI TREBUIE SĂ CAUT TOATE PIESELE DE SCHIMB, CARE SUNT FOARTE SCUMPTE AICI. ÎNCERC SĂ ADUC TOTUL DIN STRĂINĂTATE, KIT GARNITURI MOTOR, BAZURI MOTOR, SENZORI DE OXIGEN, INELE, CARCASE STANDARD, POMPA DE ULEI, POMPA DE APĂ, KIT CUREA COMPRESOR, KIT CUTIE, SENZORI CORP SUPAPE. NU ȘTIU CE MAI TREBUIE PENTRU A REPARA MAȘINA. MAȘINA FUNCȚIONEAZĂ FOARTE BINE, DAR CÂND E RECE E GREU SĂ MENȚIN MINIMUL. CU ORICE MĂ PUTEȚI AJUTA ÎN LEGĂTURĂ CU MANUALUL DE ATELIER.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33373 prin manual-mecanic
Trebuie să verificați temeinic reglajul motorului. Dacă are probleme, cel mai probabil cauzează defecțiuni la sistemul electronic de injecție a combustibilului. Senzorul de oxigen este probabil contaminat cu ulei și cauzează probleme. Trebuie să corectați mai întâi reglajul mecanic al motorului înainte de a continua cu componentele electronice.
Fum albastru: Consum de ulei sau consum slab de ulei din cauza segmenților și cilindrilor, ghidurilor supapelor, tijelor supapelor, unei supape PCV înfundate sau unui dispozitiv de colectare a capacului supapelor înfundat. Trebuie să efectuați temeinic teste ale motorului, testelor de scurgeri și testelor de vacuum pentru a determina cauza exactă a consumului de ulei.
Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33387 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult, prietene. Voi ține cont de sfatul tău.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #38035 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema unui motor Chevrolet Epica DHC cu 6 cilindri.
SALUT. PRIETENE, DACĂ AI MANUALUL PENTRU ACEASTĂ MAȘINĂ, TE ROG SĂ MI-L TRIMITEȘTI. SPER ȘI MULȚUMESC.