Căutare MDM

Buletin

Motor Chevrolet Epica DHC cu 6 cilindri

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33273 prin manual-mecanic
Motor Chevrolet Epica DHC cu 6 cilindri Publicat de manual-mecanica
BUNĂ, CAUT MANUALUL DE ATELIER CHEVROLET EPICA. AM MAI MULTE PROBLEME CU MAȘINA MEA ȘI MULȚI MECANICI ÎMI SPUN CĂ MAȘINA NU FUNCȚIONEAZĂ ȘI AȘ DORI SĂ-MI REPAREZ MAȘINA.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33287 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Motor Chevrolet Epica DHC cu 6 cilindri
E greu să găsești aceste manuale online gratuit, dar poate dacă ne spui problemele, te putem ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni - Acum 13 ani și 4 luni #33305 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Motor Chevrolet Epica DHC cu 6 cilindri
Am cumpărat mașina de la o doamnă, problema principală a fost mai întâi banca de senzori de oxigen, apoi cutia de viteze cu corpul de supape, corpul de supape a fost schimbat și convertorul catalitic a fost scos pentru a remedia problema, a funcționat așa un an fără probleme și întreținerea a fost făcută zilnic, dar acum mecanicul îmi spune că motorul trebuie schimbat din cauza fumului albastru pe care îl scoate, dar compresia a fost măsurată acum 5 luni și este în jur de 150 până la 185, banca de senzori dă probleme, capacul supapelor este umed de la căldură și, ca și cum nu ar fi fost de ajuns, filtrul de ulei a ieșit și m-am uitat și îi lipseau 4 litri de ulei, am schimbat filtrul și baza filtrului și a fost scos, dar acum curge ulei din garnitură și din corpul de supape, când accelerez bate, dar cutia de viteze pare să nu mai ticăie, de aceea caut manualul, nu știu ce recomandați.
Ultima editare: acum 13 ani și 4 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33329 prin manual-mecanic
Ultima parte nu mi-e complet clară, dar dacă vehiculul are scurgeri de ulei, atunci ai putea avea o problemă cu inelele O. Fumul albastru se datorează a două lucruri: inelelor O sau etanșărilor tijei supapelor. În opinia mea, cel mai bine este o reglare a motorului, ca să poți sta liniștit. De asemenea, dacă ai un zgomot metalic, de bătăi, și este de la motor, hai să mergem la sigur cu o reglare a motorului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33340 prin manual-mecanic
Ok, mulțumesc pentru ajutor, de aceea caut manualul, oricum, mulțumesc mult, prietene.