Căutare MDM

Buletin

Indicator luminos centură trapezoidală Toyota Hilux 2008 (stins)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #33196 prin manual-mecanic
Bună ziua.
Stimați domni, știe cineva cum se resetează și se sting martorul luminos al curelei de distribuție sau fasciculul în formă de T care apare pe bord la schimbarea curelei de distribuție la un Hulix din 2008?

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #33261 prin manual-mecanic
Bună ziua,
pentru a stinge lumina de la centura de direcție trebuie să o schimbi și după ce ai făcut schimbarea.
Intri în mașină, deschide comutatorul, uită-te la kilometraj care spune (odo) și îți arată toți kilometrii parcurși.
Dacă vezi asta, închide comutatorul, apasă butonul pentru a șterge kilometrajul cu etanșarea, deschide comutatorul și numără până la 30 de secunde, după 30 de secunde eliberează-l și apasă ca și cum ai face dublu clic cu mouse-ul pe bord, va apărea un 15, așa că începe să apeși butonul până ajungi din nou la numărul 15 și acolo îl ții apăsat o clipă și gata, lumina se stinge.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #33297 prin manual-mecanic
Mulțumesc, prietene. Ajutorul tău a fost foarte util.
Procedurile pe care mi le-ai dat au funcționat 100%.

Îți sunt sincer recunoscător.
Cu cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #33302 prin manual-mecanic
fransisco0909, aș vrea să postezi această procedură în secțiunea probleme mecanice cunoscute, astfel încât să fie introdusă în pagină pentru ajutor ulterior al altor membri ai forumului, dacă nu este o problemă pentru tine, Clara, odată ce o faci anunță-mă ca să pot permite publicarea ei. Există date foarte interesante despre defecțiunile comune la vehicule, doar defectul și rezolvarea acestuia în funcție de marcă, model și an, este încă în lucru și nu am terminat încă de făcut, dar aceste detalii sunt foarte utile, dacă îmi faci o favoare, îți voi fi foarte recunoscător, îmbrățișări și mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #33316 prin manual-mecanic
Salut Kikemec,
subiectul a fost deja postat în secțiunea de probleme mecanice.