Căutare MDM

Buletin

Cavalier 2.4, anul 1996

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33169 prin manual-mecanic
Cavalier 2.4, 1996. Publicat de manual-mecanica
:aha: Salut tuturor... mă poate ajuta cineva? Trebuie să știu specificațiile de cuplu pentru șuruburile chiulasei la un Cavalier 2.4 din 1996. Am o cheie dinamometrică pe care am cumpărat-o, dar nu știu cum să o folosesc. Este o Warren & Brown fabricată în Australia, modelul 323500, dar nu găsesc specificațiile, ci doar numere pe care nu le înțeleg. Orice ajutor ar fi foarte apreciat. Este în următoarele unități: FtLb...Nn... Kgm. Pe care dintre aceste trei ar trebui să o folosesc pentru a aplica cuplul? Nu prea am habar în privința asta, așa că sper că cineva mă poate ajuta. Mulțumesc anticipat tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33209 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Cavlier 2.4 an 96
Manualul de service se află în secțiunea de manuale de pe aceeași pagină, iar cele trei abrevieri pe care le-ați menționat sunt utile, dar în funcție de manual, acestea pot fi exprimate în una sau alta. ftlb reprezintă picioare pe liră, care în jargonul mecanicilor este denumită în mod obișnuit livre. nm reprezintă newton-metri, iar kgm reprezintă kilogram-metri. Toate cheile dinamometrice sunt disponibile în două sau trei dimensiuni

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.