Căutare MDM

Buletin

Cavlier 2.4 an 96

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #33169 prin manual-mecanic
Cavlier 2.4 anul 96 Publicat de manual-mecanica
:aha: Salut prieteni... mă poate ajuta cineva, trebuie să știu cuplul de strângere a șuruburilor chiulasei la un Cavalier 2.4 an 96... adevărul este că am o cheie dinamometrică pe care am cumpărat-o dar nu știu cum să o folosesc, este de origine australiană de la producătorul Warren and Brown model 323500 dar nu găsesc specificațiile, doar cifre pe care nu le înțeleg. Orice ajutor vă rog... este următorul: FtLb....Nn... Kgm, pe care dintre acestea 3 ar trebui să-l folosesc pentru a-i da cuplul? Sunt puțin ignorant în această privință, sper că cineva mă poate ajuta, mulțumesc anticipat, prieteni...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #33209 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: cavlier 2.4 an 96
Manualul de service se află în secțiunea de manuale de pe aceeași pagină, iar cele trei acronime pe care le dai sunt utile, cu excepția faptului că, în funcție de manual, vin într-una sau alta. ftlb sunt picioare per liră, care sunt denumite în mod obișnuit livre în jargonul mecanicilor, nm sunt kilogram-metri, iar kgm sunt kilogram-metri. Toate cheile dinamometrice vin cu două sau trei unități de măsură.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.