Căutare MDM

Buletin

Înlocuirea curelei de distribuție la un Hyundai Getz 1.5

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32980 prin manual-mecanic
Salut, aș vrea să știu tot ce trebuie să fac eu la distribuție, ca să am o idee mai clară. Mă pricep puțin la mecanică, dar nu am schimbat-o niciodată la Getz-ul tatălui meu, un 1.5 CRDi cu 3 cilindri din 2005.
Cam cât ar putea costa? M-am gândit și să schimb cureaua de accesorii, pompa de apă și distribuția. Care ar fi prețul la un service auto?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33194 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Schimbarea curelei de distribuție la un Hyundai Getz 1.5
Mai întâi, marchează angrenajele arborelui cu came și ale arborelui cotit. Apoi, așează pistonul cilindrului unu în cursa de compresie. Mișcă arborele cu came astfel încât supapele cilindrului patru să se suprapună. După această procedură, eliberează întinzătorul, scoate cureaua și înlocuiește cât mai multe piese posibil: pompa de apă, garniturile de etanșare, cureaua și întinzătorul. Asigură-te că angrenajele nu se mișcă nici măcar un dinte, altfel motorul va fi prea mare. Dacă o faci la un service auto, te va costa în jur de 40.000 sau 60.000 (monedă nespecificată) în funcție de service, dar dacă o faci singur, vei economisi mulți bani. Sper că te ajută

. La revedere.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.