Căutare MDM

Buletin

LUV DMAX 2008, iese din viteza a 5-a.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32979 prin manual-mecanic
LUV DMAX din 2008, iese din viteza a 5-a. Publicat de manual-mecanica
Salutări, dețin un LUV DMAX 3.5 din 2008, cu motor pe benzină, cu kilometraj redus (2000 km), și a ieșit în mod repetat din viteza a 5-a în timp ce accelera cu o viteză constantă între 100 și 130 km/h. Puteți să-mi oferiți vreo îndrumare? Camionul este practic nou; a fost depozitat din 2008 până recent, când a fost achiziționat și folosit pentru prima dată. Mulțumesc oricui poate oferi informații.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32983 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanica manuală pe tema : LUV DMAX 2008, iese din viteza a 5-a.
Verifică dacă are într-adevăr un kilometraj mic. Cel mai mult la ce mă pot gândi este că sincronizatorul de viteză a 5-a e blocat în pinion, permițând vitezei să sară afară. Dacă da, ar trebui să schimbi uleiul. Reține că mașinile LUV folosesc ulei de motor în cutia de viteze, altfel se vor bloca. De asemenea, repetă operațiunea de schimbare în și din viteza a 5-a când ești oprit, dar asigurându-te că este supusă efortului de câteva ori. Asta e tot ce-mi vine în minte

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33016 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanica manuală pe tema : LUV DMAX 2008, iese din viteza a 5-a.
Mulțumesc foarte mult Hector, voi ține cont de recomandarea ta și voi efectua întreținerea necesară.