Căutare MDM

Buletin

LUV DMAX 2008, săltăreț în treapta a 5-a.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #32979 prin manual-mecanic
LUV DMAX 2008, sărind în treapta a 5-a. Publicat de manual-mecanica
Salutări, am un LUV DMAX 3.5 benzină din 2008, abia folosit... 2000KM... și a ieșit din viteza a 5-a de mai multe ori, în timp ce accelera constant cu o viteză între 100 și 130 KPH... ați putea să-mi dați niște îndrumări... camionul este practic nou, a fost depozitat din 2008 până astăzi... când a fost cumpărat și a început să fie folosit... mulțumesc celor care pot contribui cu ceva...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #32983 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: LUV DMAX 2008, treapta a 5-a care se deranjează.
Vezi dacă are într-adevăr kilometraj mic, cel mai mult la care mă pot gândi este că sincronizatorul de viteză a 5-a, care este blocat la pinion, permite această schimbare să sară, dacă da ar trebui să schimbi uleiul, ține minte că LUV-urile folosesc ulei de motor în cutie, altfel se vor bloca, de asemenea, repetă operațiunea de a introduce și scoate viteza a 5-a din oprire, dar făcând efort de câteva ori, asta, nu mă pot gândi la nimic altceva.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #33016 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: LUV DMAX 2008, treapta a 5-a care se deranjează.
Mulțumesc foarte mult, Hector. Voi ține cont de recomandarea ta și voi efectua întreținerea necesară.