Căutare MDM

Buletin

TPS Suzuki Maruti partea a 2-a

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #32942 prin manual-mecanic
Suzuki Maruti TPS Partea a 2-a Publicat de manual-mecanica
Salut din nou
, acum aproximativ 2 luni am văzut o pagină pe internet unde vindeau senzori TPMS la un preț foarte bun, 50.000 de dolari. Ei bine, vânzătorul a spus că este pentru mai multe vehicule (Suzuki, Maruti, Chevrolet etc... chiar și motocicletele erau incluse). Ei bine, nu am mai auzit de pagina aceea. Întrebarea mea este,
știe cineva unde pot găsi unul pentru Maruti-ul meu, la prețul ăsta, pentru că în magazine sunt foarte scumpe, între 130.000 și 160.000 de dolari,
aproape triplu.
Cealaltă întrebare este, de ce variază prețul între un vehicul și altul
? Cel de pe un Nizan Terrano costă 70.000, iar cel de pe Maruti-ul meu costă 130.000. De ce este această diferență dacă mașina mea are o valoare mai mică?
Cea de pe a mea a fost furată și am fost fără ea mai bine de un an. Încă funcționează așa. Problema este că stă la ralanti, uneori accelerează, alteori pare că se va destrăma de la zguduire.
Aștept răspunsul tău. Mulțumesc,
Victor, chilian în suflet.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #32990 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Suzuki Maruti TPS Partea a 2-a
Aici, în Chile, se bazează pe mărci pentru a stabili prețul pieselor de schimb. În general, există întotdeauna un vehicul care are aceleași componente la un preț mai mic. Acest lucru se întâmplă des între Mitsubishi și Hyundai.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.