Căutare MDM

Buletin

Termistor Pontic Matiz

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #32864 prin manual-mecanic
Termistor Pontic Matiz Publicat de manual-mecanica
Sistemul de aer condiționat nu funcționează. Presiunea gazului este corectă. Nu există nicio problemă cu sistemul mecanic al compresorului; dispozitivele funcționează. Singurul lucru pe care nu l-am putut verifica este termistorul evaporatorului. Știe cineva de pe forum cum se verifică, sau mai degrabă parametrii de citire, din moment ce computerul nu activează sistemul? Am ajuns la concluzia că termistorul este defect. Trebuie să-l verific pentru a exclude o defecțiune a computerului. Apreciez comentariile voastre.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #32865 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Termistor pontic Matiz

cacho0155 a scris: Sistemul de aer condiționat nu funcționează. Presiunea gazului este corectă. Nu există nicio problemă cu sistemul mecanic al compresorului; dispozitivele funcționează. Singurul lucru pe care nu l-am putut verifica este termistorul evaporatorului. Știe cineva de pe forum cum se verifică, sau mai degrabă, parametrii de citire, din moment ce computerul nu activează sistemul? Am ajuns la concluzia că termistorul este defect. Trebuie să-l verific pentru a exclude o defecțiune a computerului. Apreciez comentariile voastre.

Este un model din 2008.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.