Căutare MDM

Buletin

luminile intermitente nu se aprind

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #32825 prin manual-mecanic
Bună ziua, am un Daewoo Lanos 1.5 din 2003. Nu sunt aprinse nici farurile, nici semnalizatoarele. Am verificat contactul și totul este în regulă. Am înlocuit un releu și nimic. Mă poate ajuta cineva, vă rog?

Cu stimă.:fluier:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #32836 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Luminile intermitente nu se aprind
Dacă ai o blițură stricată, trebuie să o găsești și să o schimbi, nimic din afara acestei lumi, de obicei sunt rotunde și au trei picioare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #32839 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Luminile intermitente nu se aprind
Dragă prietene, scuză-mi ignoranța, dar poți să-mi spui unde este blițul?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #32840 prin manual-mecanic
Trebuie să fie în cutia de siguranțe sau în cutia de relee (după caz)
cum spune kikemec, este rotundă cu 2 sau 3 borne
sau poate fi și pătrată cu același număr de borne.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #32841 prin manual-mecanic
Am rămas la fel. M-am uitat în pușcă și în ștafete și am văzut mai mulți cu trei picioare...