Căutare MDM

Buletin

Imobilizator Fiat Uno 1.3 Fire 2006

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32656 prin manual-mecanic
Aprindere imobilizator Fiat Uno 1.3 Fire 2006 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, cum pot dezactiva sau dezactiva sistemul de imobilizare la Fiat Uno 1.3 Fire din 2006? Martorul de cod rămâne aprins constant. Am încercat toate cheile, atât cheia principală, cât și cea secundară. Am verificat cablajul și antena imobilizatorului, dar nu se vede nimic neobișnuit. Conform manualelor, problema este la antenă sau la unitatea de control a imobilizatorului, care nu primește semnal din cauza unor defecte. Cea mai mare problemă a mea este că nu există piese de schimb din cauza problemelor de import, iar Magneti Marelli produce aceste componente în Brazilia. Mulțumesc foarte mult, Angel.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32715 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Aprinderea imobilizatorului la un Fiat Uno 1.3 Fire 2006
Dacă este vorba de imobilizator, există ateliere unde pot folosi un program numit imobilizator, dar trebuie să introducă codurile în computer pentru a anula codurile. În funcție de vehicul, există mai multe modalități de a-l elimina, dar nu veți putea face acest lucru singur acasă; sunt necesare cunoștințe avansate. Cel mai bine este să îl duceți la un atelier dedicat acestui lucru. Acest lucru va depinde de țara din care proveniți, astfel încât să vă putem oferi mai multe informații.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.