Căutare MDM

Buletin

Land Rover Defender fără accelerație

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32580 prin manual-mecanic
Land Rover Defender fără accelerație Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, mă poate ajuta cineva? Am un Land Rover Defender TD5 din 2006 care are tendința să piardă accelerația în unele cazuri, în general când este dus la mașina de spălat. Am verificat și se pare că este o problemă de comunicare într-un releu sau ceva de genul acesta, dar aș aprecia dacă ați avea un răspuns mai precis.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32587 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Land Rover Defender fără accelerație
Dacă are accelerație electronică, nu o mai spăla niciodată, pentru că acestea provoacă defectul respectiv și apoi nu mai poate fi scoasă, iar piesa de schimb are o valoare foarte, foarte mare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32650 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Land Rover Defender fără accelerație
Are accelerație electronică, dar defecțiunea a apărut de câteva ori și a fost remediată prin curățarea umezelii de pe relee, dar acum nu mai funcționează, iar accelerația uneori funcționează, alteori nu. Aveți idei?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34661 prin manual-mecanic
Bună ziua, lucrez pentru un mecanic la o companie care are aproximativ 40 de angajați cu acest simptom. De obicei, potențiometrul de la pedala de accelerație se defectează. Și pompa de combustibil din rezervor se strică, iar ei pierd curent. Ei bine, dacă te pot ajuta, știi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34777 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru toate răspunsurile. Am găsit defectul în cablajul principal care face legătura între senzori și computer. Din anumite motive, a intrat apă în cablaj și acest lucru a cauzat un scurtcircuit, motiv pentru care defectul era intermitent. Odată ce cablajul s-a uscat, problema a fost rezolvată.