Căutare MDM

Buletin

AMORTIZOR SPATE TOYOTA TERCEL

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni - Acum 13 ani și 5 luni #32573 prin manual-mecanic
AMORTIZOR SPATE TOYOTA TERCEL Publicat de manual-mecanica
Ei bine, problema mea este următoarea: amortizoarele spate ale Toyota Tercel din '98, când trec peste o groapă sau altă gaură, fac un zgomot ciudat. Am cumpărat unele noi și le-am schimbat, dar problema persistă. Mi-am dat seama că unul dintre cele 2 amortizoare trebuia să demonteze partea din spate a scaunelor. Partea superioară a amortizorului urcă și coboară când aplici presiune pe ele. Asta s-a întâmplat înainte și după schimbarea lor. Orice ajutor
ar fi foarte apreciat. Mulțumesc.
Ultima editare: acum 13 ani și 5 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32585 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : AMORTIZOR SPATE TOYOTA TERCEL
Hahaha, sună ca niște cinele de tobă. Mi s-a întâmplat și mie, fie pentru că nu sunt suficient de strânse, fie pentru că bucșele nu sunt montate corect. Uneori a trebuit să cumpăr separat bucșe mai înalte pentru a le potrivi. Nimic grav sau dificil de făcut, mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32658 prin manual-mecanic
Ca să schimbi butucul, slăbești pur și simplu șuruburile de deasupra amortizorului sau trebuie să scoți amortizorul și să-l pui de jos, pentru că dacă slăbesc șuruburile care țin amortizorul la loc de sus, acesta urcă sau nu?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32713 prin manual-mecanic
sipilis lucrezi la amortizor, dar dacă vrei să faci treaba completă și să le schimbi pe cele de jos și de sus, ca să fii mai în siguranță.