Căutare MDM

Buletin

Luminile de poziție nu funcționează la un Ford Transit.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #32525 prin manual-mecanic
Salut, zilele trecute am avut un scurtcircuit când am schimbat un bec față și s-a ars siguranța. Am pus o siguranță nouă și când am rotit comanda în poziția s-a ars din nou, în timp ce celelalte funcționau corect. Am căutat un posibil scurtcircuit la cabluri, dar nu a fost nimic suspect. Mă întreb dacă cineva îmi poate spune ce ar putea fi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #32526 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Luminile de poziție nu funcționează la Ford Transit
Primul și cel mai important lucru este să parcurgi pașii pe care i-ai făcut...
Spui că ai instalat lumina de poziție și siguranța s-a ars de atunci.
1. Scoate becul pe care l-ai instalat și verifică soclul.
2. Fără a înlocui becul luminii de poziție, dacă acesta continuă să se ardă siguranțele, va trebui să mergi la departamentul de instalare.
Anunță-mă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #33060 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Luminile de poziție nu funcționează la Ford Transit
Mulțumesc, am deconectat toate farurile și stopurile și tot suntem în aceeași situație. Problema a fost cauzată de tăierea unor fire la unul dintre faruri, care a provocat o scânteie. De atunci, siguranța s-a defectat. Nici lumina de bord nu funcționează, dar faza scurtă și faza lungă funcționează bine.