Căutare MDM

Buletin

Luminile de poziție nu funcționează la Ford Transit

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #32525 prin manual-mecanic
Salut, zilele trecute am avut un scurtcircuit în timp ce schimbam un bec de far și s-a ars siguranța. Am pus o siguranță nouă, dar când rotesc comutatorul în poziția de parcare, se arde din nou, în timp ce celelalte becuri funcționează bine. Am căutat posibile scurtcircuite în cablaj, dar nu este nimic suspect. Știe cineva care ar putea fi problema?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #32526 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Luminile de poziție nu funcționează la Ford Transit
Primul și cel mai elementar lucru este să revezi pașii pe care i-ai făcut deja...
Ai spus că ai instalat lumina de poziție și siguranța s-a ars imediat după aceea...
1. Scoate lumina pe care ai instalat-o și verifică dulia.
2. Aprinde luminile de poziție fără bec. Dacă continuă să se ardă siguranțele, atunci va trebui să te uiți la cablaj.
Spune-mi cum merge.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33060 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Luminile de poziție nu funcționează la Ford Transit
Mulțumesc, am deconectat toate farurile și stopurile și tot avem aceeași problemă. A fost cauzată de tăierea unor fire la unul dintre faruri, care a provocat o scânteie. De atunci, siguranța s-a ars. De asemenea, lumina de pe tabloul de bord nu funcționează, dar faza lungă și faza scurtă sunt bune