Căutare MDM

Buletin

Resetarea martorului luminos de defecțiune a motorului la un Renault Clio din 2003

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32483 prin manual-mecanic
Salut tuturor, am avut o problemă cu injectoarele la un Renault Clio din 2003. Le-am înlocuit și mașina funcționează acum perfect, dar martorul motor este încă aprins. Există vreo modalitate de a o reseta? În principal pentru că este atât de dificil să raportezi o defecțiune, ca să pot afla dacă se întâmplă ceva mai grav.

Mulțumesc tuturor și cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32485 prin manual-mecanic
Pentru a reseta unitatea de control a acestui vehicul, pur și simplu deconectați firul negativ al bateriei timp de aproximativ 30 de secunde. Aceasta va șterge datele stocate în memoria RAM.
Ar fi o idee bună să conectați un scaner pentru a verifica dacă există un cod de eroare generat de un senzor sau actuator. Conectorul de diagnosticare pentru acest vehicul este situat pe consolă, sub scrumieră; este un conector OBD trapezoidal cu 16 pini.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32531 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult. O să încerc chestia cu bateria, deoarece nu am programul sau cablul și nici nu știu de unde să le iau.

Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32544 prin manual-mecanic
Într-un atelier unde au acest instrument și știu cum să-l interpreteze, îți pot oferi un diagnostic precis.