Căutare MDM

Buletin

Probleme cu sedanul Volkswagen (beetle)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3247 prin manual-mecanic
Probleme cu sedanul Volkswagen (beetle) Publicat de manual-mecanica
Scuzați-mă, am un Volkswagen model 82, problema este că bobina se încinge foarte tare, l-am dus deja la electrician și ne spune că nu este nicio defecțiune, l-am dus și la mecanic pentru că atunci când bobina se încinge nu mai avansează, dar nici el nu găsește nimic, sper că mă puteți ajuta :(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3257 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu un sedan Volkswagen (beetle)
Verificați cât se încarcă dinamul sau dacă al dumneavoastră are alternator, atunci punctele se vor arde sau nu, ați încercat cu o altă bobină, se poate ca aceasta să fie deja puțin defectă, amintiți-vă că rezultatul oricărei lucrări este căldură, este normal să se încălzească puțin, verificați cablul bobinei care merge la decodor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3864 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu un sedan Volkswagen (beetle)
Verificați și regulatorul de tensiune, deoarece este situat sub bancheta din spate. De asemenea, verificați dacă nu scurtcircuitează niciun fir de la scaun atunci când îl așezați în poziția sa.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3879 prin manual-mecanic
Dacă bobina se încălzește, înseamnă că rezistența sa nu funcționează. Ar trebui să înlocuiți bobina cu una nouă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3880 prin manual-mecanic
Dacă bobina se încălzește, înseamnă că rezistența sa nu funcționează. Ar trebui să înlocuiți bobina cu una nouă.