Căutare MDM

Buletin

defecțiune a motorului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32406 prin manual-mecanic
Defecțiune motor Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, în sfârșit pot accesa acest forum, care este foarte util. Mulțumesc că participați. Problema mea este că am o camionetă ZX Auto, care consumă prea mult combustibil, se mișcă mult și scoate prea mult fum negru care miroase a benzină brută. Aș fi foarte recunoscător. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32416 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: defecțiune motor
Prietene, îți recomand să oferi mai multe detalii despre mașină. Din câte văd, intră mulți oameni, dar nimeni nu poate comenta pentru că nu specifici exact ce are motorul: injecție, carburator, ce sistem de aprindere are? etc. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32417 prin manual-mecanic
Îmi imaginez că te referi la Citroën ZX, dar ce spune miguelito_linkin e adevărat. Mulți oameni menționează problemele pe care le au și uită să menționeze ce mașină este și din ce an. Noi nu suntem ghicitori.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32447 prin manual-mecanic
Adevărat, ar trebui să avem mai multe date despre an, cilindree, dă-ne asta ca să te putem ajuta. Dacă e carburat, acul sau plutitorul tipic, sau duză slăbită dacă e injectată, senzor de temperatură sau oxigen, e normal în multipunct dacă e monopunct, ar putea fi strângerea injectoarelor etc., dă-ne date.