Căutare MDM

Buletin

probleme cu Daewoo Cielo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32399 prin manual-mecanic
Probleme cu Daewoo Cielo Publicat de manual-mecanica
Salut dragii mei prieteni, vă spun că acum 2 luni am făcut o reparație generală la motor. Am schimbat segmenții, setul de segmenți, garniturile, cămășile, am rectificat arborele cotit și biela, am pus un piston și supapele noi. Ceea ce am găsit a fost defectul: cilindrul unu nu funcționa. Am măsurat compresia ca fiind foarte mică. Ei bine, am scos pistonul și am găsit cei doi segmenți de compresie aliniați. Ei bine, l-am reasamblat și cei 4 cilindri au funcționat bine. Dar după o săptămână am aceeași problemă. Cilindrul unu nu funcționează, compresia este foarte mică. Cred că ar putea fi că segmenții s-au aliniat din nou și mai mulți cilindri sunt și ei scăzuți. Întrebarea mea este... de ce se aliniază segmenții atât de repede? Aș aprecia.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32401 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: probleme cu Daewoo Cielo
Bună ziua, segmenții se rotesc și este foarte puțin probabil să fie aliniați. Ar trebui să verificați rectificarea cilindrului pentru a vă asigura că lucrarea este efectuată corect și că jocul dintre piston și cămașa cilindrului este corect. De asemenea, jocul dintre canelura segmenților și segmenți și jocul segmenților.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32402 prin manual-mecanic
Salut, nu cred că problema ta este distribuția proastă a segmenților, pentru orice eventualitate, verifică manualul și verifică jocurile din cilindrul respectiv și jocul segmenților cu canalul pistonului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32407 prin manual-mecanic
Probabil necesită segmenți de altă dimensiune, sau chiar pistonul, ar fi vorba de măsurarea exactă cu un instrument precis pentru a trage concluzii.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32414 prin manual-mecanic
Salut, așa cum ți-au spus deja alți prieteni, încearcă rectificarea cămășii înainte să o faci pe nebunie. S-ar putea să fi ieșit greșit și asta să facă ca inelele să se uzeze și să piardă rapid compresia. Cu stimă.