Căutare MDM

Buletin

Modificarea sistemului de aprindere

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32334 prin manual-mecanic
Modificarea sistemului de aprindere Publicat de manual-mecanica
Bună seara, poate mă poate ajuta cineva să modific distribuitorul la un motor Datsun Nissan A12. Trebuie să conectez un modul de aprindere, dar nu știu cum să fac. Poate îmi puteți trimite o schemă. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32337 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Modificarea sistemului de aprindere
Trebuie să vezi dacă mașina ta are un alt distribuitor cu aprindere electronică; acela vine deja cu un senzor (efect Hall sau generator).
Dacă nu găsești unul similar, același distribuitor cu aceleași puncte este folosit pentru a spune modulului când să genereze scânteia (doar că în acest caz, punctele nu mai tind să se aprindă deoarece nu mai controlează încărcarea și descărcarea bobinei).
Ai nevoie de un modul de aprindere și de o altă bobină.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32354 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Modificarea sistemului de aprindere
Poți adapta un distribuitor cu un modul de aprindere. Eu modific un 125 pentru un Datsun 120 J. Am scurtat tija și am adaptat treapta inferioară de viteză. Mâine o voi instala să văd cum funcționează. Este pentru o mașină de curse, așa că nu știu dacă turația de mers în gol va fi la fel de uniformă în cazul tău.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32367 prin manual-mecanic
Mulțumesc, am un modul cu patru terminale, acestea sunt W, G, B, C.
Vreau să fac conexiunea fără a scoate platina, dar nu știu unde sunt conectate aceste terminale, poate știi cum?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32370 prin manual-mecanic
Nu-mi amintesc din memorie, dar mâine mă uit bine la atelier și-ți trimit cablurile. Mult succes.